COVID-19

Ook voor Chillrijk.be wordt het een uitzonderlijke zomer. Wij doen er alles aan om het voor iedereen veilig en leuk te houden. Wij hopen dan op jullie begrip te kunnen rekenen moesten jullie toch iets langer moeten wachten op een drankje als voordien, of indien onze bar volzet is en je dus niet kan genieten van onze heerlijke sfeer.

Hieronder een aantal antwoorden op vragen die al meer duidelijkheid kunnen bieden voor u! Hebt u toch een specifieke vraag kan u op voorhand mailen naar info@vizitonline.be of als er snel een antwoord noodzakelijk is kan je bellen naar 0472 64 24 36

Volg steeds de aanwijzingen van alle medewerkers en denk aan de gezondheid van iedereen. Indien blijkt dat bezoekers zich niet houden aan de maatregelen zullen wij genoodzaakt zijn om de activiteit stil te leggen. Dus hou het fijn voor iedereen en volg de afspraken goed op! Gebruik je gezond verstand en geniet van een heerlijke tijd in onze zomerbar.

Moet ik een mondmasker dragen?

Tijdens verplaatsingen binnen de zomerbar is het verplicht een mondmasker te dragen. Eens gezeten aan tafel mag je het afzetten.

Is een reservatie noodzakelijk?

Op de programmatie kan u zien of reservatie noodzakelijk is. Op sommige dagen, als we veel volk verwachten, zal reservatie noodzakelijk zijn om zeker te zijn dat u binnen kan. U kan dan tijdens deze dagen niet zomaar binnen en buiten wandelen op de zomerbar. 

Enkel de persoon die reservatie plaatste kan uw bandjes en bonnetjes afhalen voor uw bubbel, spreek dus onderling goed af en blokkeer de inkom niet tijdens het wachten op je bubbel. De tafel voor uw bubbel zal u worden toegewezen door onze medewerker aan het onthaal.U kan dus niet vrij een tafel kiezen tijdens dagen dat er met reservatie gewerkt wordt.

Kunnen we met iedereen aan 1 tafel zitten?

Er wordt steeds verwacht dat u steeds binnen uw eigen bubbel blijft. Aan een tafel of in een zithoek kunnen het maximum antal personen zitten volgens de geldende corona-maatregelen.

Kan ik met cash betalen?

Er kan niet cash betaald worden in de zomerbar. Er kan enkel betaald worden met de gebruikelijke bankkaarten. of via Payconiq

Bestellen van eten en/of drinken?

U mag nooit bestellen aan de toog! Er zullen medewerkers zijn die de bestelling aan je tafel komen opnemen en brengen. Blijf dus altijd  in je bubbel op je plek zitten en geef de medewerkers de kans om tot bij jullie te komen. Bestellen kan via de applacatie dorst.app Wij vragen begrip voor enige vertraging bij drukke momenten. Heel onze zomerbar draait op vrijwilligers en ook zij wensen er een aangename tijd van te maken.

Bij drukke activiteiten met reservatie zal er gewerkt worden met bonnen die u aan uw tafel kan bestellen en betalen.

Reacties